Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

Sneak peek

Halle (1500) € 329 000

Huis Te koop

Ruime instapklare woning met 4 slaapkamers, grote tuin en staanplaatsen

4 450 m² Ref.3141570

Richtlijnen aangaande COVID-19

Aanvraag van een bezoek
Wij danken U uw aanvraag voor een bezoek enkel via mail te sturen: info@immopicke.be

Aanvraag van vrijblijvende schatting
U mag hiervoor een mail sturen naar info@immopicke.be of contact opnemen met Pieter op het nummer 0474/65.93.94

Richtlijnen tijdens een bezoek vanaf 11 mei
Aangezien ook wij de prioriteit leggen bij ieders gezondheid vragen wij U uitdrukkelijk volgende richtlijnen te respecteren tijdens de plaatsbezoeken:

  • Mondmaskers zijn verplicht tijdens het bezoek
  • Bezoek aan een eigendom met maximaal 2 personen
  • Plaatsbezoek wordt beperkt tot 30 minuten per bezoek
  • Social distancing van 1,5m wordt steeds gerespecteerd
  • Gelieve niets aan te raken tijdens uw bezoek
  • Kom op tijd en wacht in uw wagen, de makelaar zal U uitnodigen voor het bezoek

Dank voor uw begrip

Team Immo Pické

Bekijk zeker ook het filmpje.

IMMOKANTOOR PICKE: UNIEK IN DE STREEK

Immo Pické is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste groeiende immokantoren van Sint-Pieters-Leeuw, Halle en omgeving. Onze successleutel: passie, kennis en ervaring. Naast een kosteloze en gedetailleerde schatting, zorgt ons kantoor eveneens voor een afhandeling van A tot Z. Wij zorgen voor de opmaak van een volledig verkoopdossier, wat start bij de aanvraag van alle noodzakelijke attesten (EPC, keuring elektrische installatie, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, attest stookolietank, kadaster, enz…). Eenmaal een kandidaat-koper gevonden zorgen wij voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en kan U op ons rekenen tot bij de ondertekening van de akte. Wij zorgen ervoor dat U een volledig dossier kan overhandigen aan uw koper, inclusief de overdracht van de nutsvoorzieningen.

Uniek aan het Immokantoor Pické is de uitgebreide juridische, fiscale, stedenbouwkundige en bancaire ervaring. De zaakvoerders van ons kantoor zijn Pieter en Hugo Pické. Pieter Pické is van opleiding notarieel jurist en erkend vastgoedmakelaar en fungeert eveneens als lid van de opleidingsraad en lector van masterproeven in de opleiding notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel. Hugo Pické heeft meer dan 30 jaar ervaring in de juridische en fiscale sector, als successiespecialist, grootvermogensbeheerder en fiscalist. Door deze uitgebreide kennis begeleiden wij onze klanten ook in moeilijkere procedures, denk maar aan onbekwame verkopers, verkopers in collectieve schuldenregeling, minderjarige verkopers, complexere panden waarbij er dient gezorgd te worden voor een basisakte, afsplitsing, verkavelingen of verkopen met pachtafstand.

Matthias Pické en Jonathan Willen vormen het gedreven verkoopteam van ons kantoor. Zij beginnen aan hun opdracht eenmaal het verkoopdossier volledig is samengesteld, wat de garantie geeft aan de potentiële kopers, dat zij met kennis van zaken en met een gerust hart tot één van de belangrijkste aankopen van hun leven kunnen overgaan. Om onze service nog te optimaliseren kan U onze panden niet enkel overdag, maar ook 4 avonden in de week en op zaterdag, bezoeken.

Dit alles wordt op technisch en administratief vlak in goede banen geleid door onze office manager Nikki Oosters. Zij zorgt ervoor dat alle taken goed op elkaar afgestemd zijn en vormt de drijvende kracht achter ons team.

Als laatste onofficieel lid van ons team hebben we Eliane Coudron (mama van Pieter en Matthias), die op logistiek vlak het kantoor helpt waar nodig en die de steun en toeverlaat is van het gehele team. 

Indien U nu of in de toekomst uw onroerend goed gratis wenst te laten schatten, uw onroerend goed wenst te verhuren of te verkopen, aarzel dan niet om vrijblijvend met ons kantoor contact op te nemen. Zo kan U voor deze belangrijke beslissing vertrouwen op ons team.

5 experten staan voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons uw zoekwensen en wij zoeken met u mee

Registreer nu mijn zoekwensen